LEJRSKOLER
Lejrskolerne bliver afviklet i denne uge, hvor 7. klasse sammen med Helen og Tue tager til Bornholm, mens 9. klasse sammen med Helle og Jens rejser til Berlin. Vi ønsker rigtig god tur til alle elever og lærere.

MINI IDRÆTSDAG
Fredag d. 8. september bliver en anderledes skoledag, hvor 8. klasse står for at lave en sjov og aktiv dag for 0.-6. klasse. Vi glæder os til en spændende dag – mødetid 7.55-12.30 for alle elever.

ELEVSAMTALER
Mandag og tirsdag d. 18.-19. september afholdes der elevsamtaler, hvorfor undervisningen begge dage slutter 13.15.

AMBASSADØRTRÆF
Tirsdag d. 19. september er skolens ambassadører inviteret til det årlige træf – vel mødt til alle ambassadører.

SKOLE-HJEMSAMTALER
Efterårets skole-hjemsamtaler foregår i uge 40 og 41 hhv. tirsdag d. 3., torsdag d. 5. og onsdag d.11. oktober – indbydelse udsendes.

GENVEJ til dit barns digitale liv
“Genvej til dit barns digitale liv” er et tilbud til dig som forælder, hvor du kan få hjælp til at engagere dig i dit barns digitale liv. På www.genvej.org, Facebook og Instagram kan du finde øvelser, råd og viden om en lang række problematikker og emner, som børn og unge kan støde på online. Det kan fx være digital mobning, gaming, digitale krænkelser, data og privatliv, influencere og reklamer, sociale medier og digitale fællesskaber.

“Genvej til dit barns digitale liv” er et partnerskab mellem Ole Kirks Fond og Forbrugerrådet Tænk i samarbejde med Red Barnet, Børns Vilkår, Mary Fonden og Medierådet for Børn og Unge samt en række andre aktører.
Læs mere her: https://www.genvej.org

TILBUD OM SKILSMISSEGRUPPER FOR BØRN
Læs om tilbuddet her: Pjece – skilsmisseforløb

FRIRUMMET
“Frirummet” er et tilbud for børn, der har demens tæt inde på livet – læs mere her: Frirummet invitation