Velkommen i Spiloppen!

Efter børnenes “arbejdsdag” i skolen tilbyder vi dem forskellige aktiviteter indendørs og udendørs. Nogle børn har lyst til at tegne og male, sy og strikke eller spille spil, andre vil gerne bygge med LEGO eller andre byggematerialer, og nogle foretrækker at spille bold, cykle køre på rulleskøjter eller leg andre lege udenfor. Vi støtter børnene i det, de har lyst til at lave.

Børnene leger frit på skolens område – med personalet som deltagere eller på sidelinjen. Vi benytter sportspladsen til boldspil og andre lege, og vi tager på små ture i området. Vi leger også i gymnastiksalen og i hallen – især i vinterperioden.

Hver dag ved 14-tiden åbner vi Frugtcaféen. Den er åben en times tid, og i det tidsrum skal hver enkelt barn ha’ spist sin medbragte eftermiddagsmad. Vi gør opmærksom på, at skolens kostpolitik også gælder i Spiloppen.

Vi værdsætter at tage hensyn til hinanden og have tolerance for hinandens forskelligheder. Vi arbejder på at styrke hvert barns selvværd og selvtillid, og vi støtter børnene i at lære at løse konflikter. Vi prioriterer det fælles ansvar, som både børn og voksne har for den gode stemning i Spiloppen.