AKTIVITETER
Efteråret er så småt ved at ankomme, vi er stadig ude bagved i skoven og ved bålhytten. Vi fortsætter med at være ude, da vi har vores skønne bålhytte. Vi begynder at lave mere bål i løbet af efteråret, vi spiller spil i ”hulen” og bygger huler i skoven.
Børn og voksne begynder at rydde op i skovområdet nu, vi fjerner sten og jern og samler det i en container.

Vi har rigtig mange klatretræer i skoven og børnene elsker at klatre, vi har dog haft en snak med dem om hvor højt man må klatre op, og hvilke grene man ikke skal klatre på.

I vores ”hule” inde i bålhytten kan vi tænde op og få varme her i efteråret, børnene elsker at sidde derinde og spille og tegne. Vi tegner, drypper stearin og maler på sten. Derudover er der nogle børn, der sammen med Birgitte er ved at lave et fint naturskilt til vores bålhytte.

PRAKTISK INFO
Vi vil rigtig gerne, at I forældre sørger for at jeres barn har termotøj, regntøj, gummistøvler, tynd hue, evt. arbejdshandsker og en masse skiftetøj med. Hvis I har brug for at se barnets kasse, så grib fat I en af os om eftermiddagen, så kommer vi gerne ud med kassen.

EFTERÅRSFERIEN – UGE 42
Der er lukket for tilmelding til efterårsferien. Vi er i børnehaven i efterårsferien, og personalet er både fra børnehave og Spilop. Husk madpakker som vanligt denne uge.

NÅR BØRNENE SKAL HJEM
Vi har brug for jer forældre til at informere jeres barn om, hvis de skal med bussen, og vi har brug for præcist tidspunkt. Hvis jeres barn ikke kan huske det, så send gerne en sms til Spiloppens mobil. Vi har lidt udfordringer med at finde ud af, hvilke søskende fra de større klasser, de evt. skal med og hvornår de har fri. Vi bruger en del tid på at gå på detektivarbejde på det.
SÅ HUSK Så at sende en sms med tidspunkt og ellers fortæl jeres barn det.

BESKEDER MM.
Vi vil rigtig gerne hjælpe med at tage imod jeres barn om morgenen – især hvis det er svært at komme ind. Vi har bare brug for jer forældre til at komme og gribe fat i os, så kommer vi gerne.
Vi har desværre en del travlhed om morgenen både grundet corona, men også et flot antal skønne børn, som vi helst bruger vores tid på. Beskeder, som er vigtige, vil vi rigtig gerne lige bliver sendt til Spiloppens mobil, så vi kan huske dem. Hvis man har behov for at snakke, så ring gerne til Spiloppens mobil kl. 12.

Fredag d. 9 oktober fra kl. 13 vil der være vikarer i Spiloppen grundet jubilæum på skolen. Den er skrevet på efterårsferie tilmeldingen. Vi appellerer til, at I evt. laver legeaftale eller anden pasning denne dag.

Torsdag d. 12 november fra kl. 13 vil der også være vikarer i Spiloppen grundet stormøde på skolen, hvor alle skal deltage. Vi appellerer igen til, at I evt. laver legeaftale eller anden pasning denne dag.
De to datoer bliver skrevet ud igen senere, men blot til info.

Vi skulle have haft fodboldturnering med 4 andre friskoler her i september, men grundet corona er det aflyst.
TIL GENGÆLD holder vi fast i DISKOFEST for  2.-4. klasse torsdag den 22 oktober fra kl. 17-20.
Vi tager vores forholds regler i forbindelse med mad, toilet og håndvask mm..
Der kommer en invitation senere.

Efterårshilsner Helle, Birgitte, Rasmus og Heidi