Vi er nu godt i gang med vores dagligdag i Spiloppen. Det meste af august måned er gået med at finde ind i de faste rutiner og lære dagligdagen at kende. Børnene har faste pladser til frugt og nyder den stille hygggestund, som vi sætter meget højt.

Vi har nu sendt Mona i Børnehave 😉 og sagt velkommen til Ditte. Ditte har allerede været i gang i 0. klasse i en måneds tid og er ved at lære børn og voksne at kende.

SPILOP CUP
Tirsdag den 17. septemper fra 13.30-16.00 afholder vi Spilop Cup, vores årlige fodboldturnering. Vi har inviteret Poulstrup friskole, Hundelev Friskole, Ingstrup Trivselsskole og Nørre Ådalen Friskole.
Børnene har meldt sig på forskellige aktiviteter som fodbold, banner/pompom og cheerleaderdans.
Der vil hænge opslag udenfor Spiloppen, så I kan se, hvilke aktiviteter jeres barn har meldt sig på. Disse aktiviteter vil foregå mandag og tirsdag i de kommende uger frem til fodboldturneringen.
Det vil være en god ide at sende jeres børn afsted i praktisk tøj på disse dage.
De forældre der har lyst og mulighed for at deltage og heppe, er meget velkomne til at deltage.

SPILOPPENS MUSIKCAFE
Torsdag d 3. oktober  fra 14.00-15.30 holder vi Musikcafè i Spiloppen, hvor Minimus optræder med et lille program fra 14.30. Det er en hyggelig eftermiddag, hvor I forældre kan komme og høre Minimus og få lidt kaffe og kage. I den forbindelse vil vi gerne bede om nogle forældres hjælp til at bage kage. Vi skal bruge 10 store bradepande kager. Har i tid og lyst til at bage, hører vi gerne fra jer. På forhånd Tak!

HUSK
Vi vil lige minde om vigtigheden af, at I giver os besked, hvis jeres børn bliver hentet af andre end jer forældre, tak.

Mange Spilophilsner fra Ditte, Birgitte, Rasmus og Helle