AKTIVITETER
Vi har nu fået afholdt vores Spilop Cup. Det var en succesfuld dag, hvor der blev gået til den med fodbold & cheerleaderdans, og der blev heppet på sidelinjen. Det blev Hundelev, som løb af med sejren, så vi glæder os til at komme på besøg derude næste år. Tusind tak for den store forældreopbakning denne dag.
Også Musikcaféen blev en stor succes – tak fordi så mange kom forbi og tak for kagebagning!

Torsdag d. 10. oktober fra kl. 17 -20 holder vi Discofest for 2. og 3. klasse. Det er en aften, hvor de ældste Spilopbørn får lov at være “de store”. Der vil være lækker aftensmad, disko-dasko, konkurrencer og bod, hvor der kan købes lidt slik og chips. Indbydelse følger på mail.

UGE 42
Vi minder om efterårsferie i uge 42. I denne uge er tilmeldte børn sammen med Børnehaven. Vær opmærksom på, at vi alle dage i uge 42 lukker kl. 16.00.

Vi har fået ny vikar i Spiloppen. Det er Martin Sand, som I måske allerede har mødt. Velkommen til Martin.

Mange Spilop hilsner fra Ditte, Birgitte, Rasmus og Helle.