AKTIVITETER
I spiloppen benytter vi at være ude så meget som muligt og skaber aktiviteter for børnene. Børnene er medbestemmende i de valgte aktiviteter. Pt har vi godt gang i krea-værkstedet, hvor fantasien kan slippes løs, og vi har krea både ude og inde. Udendørs har vi endvidere haft en del sjippeshows, hvor børnene har gået op i sammen at få lavet et show, delt billetter ud osv. Vi havde en et Halloweenløb, hvor der var fokus på samarbejde, koordinering og samvær imellem børnene, og de nød at blive udfordret.

NYE VOKSNE
I Spiloppen er der sket en del ting på personalefronten, Mika er blevet ansat som Spilopleder, og Mikkel har fået ansættelse som medhjælper. Vi har sagt farvel til Jason, Charlotte og Daniel, som har været ungarbejdere og har været her en gang om ugen.
Cecilie vil I møde som vikar, når der er behov for det.
Indimellem får vi praktikanter, og de næste 4 uger har vi Haldur i arbejdspraktik, og Nikolaj vil være her i erhvervspraktik i uge 45.

PRAKTISK INFO
Det bliver koldere, og børnene er så store, at de selv kan mærke, om de fryser, og trække i mere tøj efter behov, så sørg for, der er rigeligt i garderoben.
Der er pædagogisk dag for de voksne i Spiloppen fredag d. 5. november, og der vil være vikarer denne dag.
Vi har bedsteforældre dag d. 25. november, og der vil snart komme mere info ud.

Mange efterårshilsner fra
Birgitte, Mette, Mikkel, Rasmus & Mika