Aktiviteter
Spiloppen holder åbent, og vi er i fuld sving med julegaver, juledekorationer og pynt. Det er dejligt at se så mange børn i Spiloppen igen!
Birgitte har et hold inde hver dag og lave gaver, børnene nyder at sidde og være kreative. Dog spørger børnene ofte, hvornår de skal ud igen – børnene har vænnet sig til at være ude, og vi får ofte af vide, at de er glade for det.

Vi fortsætter med at lave bål et par gange om ugen, og vi laver igen bålmad om onsdagen i natur & trivsel. Ellers er der gang i diverse boldspil rundt omkring, og i skoven bliver der gravet jord og lavet huler. Engang imellem bruger vi salen og spiller bold derinde. Mathilde og Lisa har startet deres dansehold med de store piger igen om tirsdagen .

Vi er i gang med at planlægge vores årlige julekalender med teater for børnene. I år skal vi spille ”Pyrus” for børnene men det bliver dog lidt anderledes i år, da det skal være udenfor. Vi er i gang med at se ”Pyrus på pletten” som optakt til kalenderen. Vi spiller teater hver onsdag for børnene i december måned. Derudover vil der i december være ”find nissen” i skoven. Børnene skal lede efter en nisse i skoven hver dag i december, og den, der finder den, åbner julekalenderen i Spiloppen.
Vi glæder os – det plejer at være et hit at se de voksne fjolle lidt.

Praktisk info
Vi kan om eftermiddagen have lidt travlt med at finde jeres barn og hjælpe dem med garderoben. Hvis I ikke lige kan finde os, hjælper vi helt sikkert et barn i garderoben eller i skoven.

Vi har Sissel, Louise og Lucas som vikarer i Spiloppen, så I vil ind indimellem møde dem i Spiloppen.

Mange vintershilsner Helle, Birgitte, Rasmus & Heidi