AKTIVITETER
Vi er næsten fuldtallig i Spiloppen igen – det er bare så skønt!
Vi er stadig primært ude bagved i bålhytten, streetbanen og i skoven.

2. klasse og 3. klasse er sammen på streetbanen og spiller fodbold, ellers har de ”hulen”, hvor de kan spille spil og lave kreative sysler. Rasmus har planlagt et forløb med de store, hvor de skal være kreative med tin og lædersmykker. Ellers begynder vi at skifte mellem spil i salen og streetbanen for de store.

0. klasse og 1. klasse er i bålhytten og i skoven. De spiller spil, laver kreative ting – lige nu er de i gang med påskepynt. Vi begynder her efter påske at gå om foran med 0. klasse og 1. klasse, så de må gerne have deres løbehjul eller rulleskøjter med. Nu begynder foråret at komme, så kan vi komme ud og løbe på dem. De skal selv medbringe egen hjelm.

Vi har indkøbt nye spil og diverse udelegetøj til spiloppen. Vi har stadig vores bål om onsdagen med bålmad, det er dejligt, at børnene går op i, hvad vi får at spise og selv kommer med ønsker til den efterfølgende onsdag.

PRAKTISK INFO
Vi vil gerne, at I forældre får set jeres barns tøj og udetøj mm. igennem for at se, om der er navn i. Vi oplever en del, der forsvinder, og børnene har svært ved, at genkende deres ting.
I spørger bare personalet om eftermiddagen, om I kan få kassen med hjem eller ud for at tjekke den.

Vi vil gerne, at beskeder vedr. jeres barn – fx hvem, der henter til en legeaftale – sendes som sms til Spiloppens mobil 2179 6332.

Spiloppen har lukket dagen efter Kr. Himmelfarts dag den 14 maj.

Inden længe påbegynder vi sommerferie-planlægningen, og der bliver som vanligt sendt tilmeldingsskema ud.
Spiloppen er lukket i uge 29 og 30.

Mange forårshilsner Helle, Birgitte, Rasmus og Heidi