AKTIVITETER
Den 1. marts fra 13.15-14.30 har vi fastelavn i Spiloppen. Dette foregår udendørs i skoven, så husk udklædning, hvor jakken kan være indenunder.
I uge 10 starter vi bål op igen hver onsdag i naturtimerne. Vi laver bålmad som eftermiddagsmad hver onsdag i foråret.
Vi har desværre valgt at aflyse vores diskofest den 21 marts. Vi afholder en i efteråret i stedet.
Den 11. april afholder Spiloppen pædagogisk dag fra kl 8.00. Dorte fra 0. klasse åbner Spiloppen denne dag, mens Josias, Tobias og Toma er vikarer om eftermiddagen.

FERIE
Påskeferiesedlen er sendt ud. Vi kører sammen med børnehaven de tre dage inden påske.
Husk aktiv tilmelding inden den 14 marts.

Mona starter i Heidis barselvikariat fra den 1. marts. Vi byder Mona velkommen. Mona skal være i Spiloppen og i 1. klasse.
William som er i praktik får et nyt forløb i Spiloppen på 13 uger og er her hver tirsdag og torsdag. Det er vi meget glade for.

Mange hilsner fra os alle i Spiloppen
Birgitte, Rasmus, Helle, og Heidi