Spilopnyt marts 2018

//Spilopnyt marts 2018

Spilopnyt marts 2018

AKTIVITETER
Vi skal, her når vejret bliver godt, ud og begynde at bygge ting til den nye bålhytte og rydde op i den gamle. Vi har nu haft bål et par onsdage og har lavet både øllebrød og suppe, det har været så hyggeligt, og børnene har deltaget aktivt. Vi har delt børnene op i hold, så der er fire hold. Et hold er aktive med boldspil på street banen og græsbanerne, et andet hold laver bål, et tredje hold bager i køkkenet og gør bålmaden klar, og det fjerde hold nørkler med kreative aktiviteter inde i Spiloppen. Vi oplever i Spiloppen en ro og en glæde ved børnene, og de glæder sig til bålmaden. Vi nyder, at kunne være sammen med børnene om en aktivitet, og vi opnår derved følelsen af at være fælles om ”noget”.

I marts måned fortsætter også vi med at lave ”wellness-dage”, hvor der er fodbad, neglelak, massage og andre spændende tiltag. Vi er kreative med at få lavet ting til gangen og videre til Spiloppen.

Vi går og laver en smule om i Spiloppen lige pt, vi har flyttet sofaen ned i hjørnet for at kunne skabe en hyggekrog for de børn, som har brug for at slappe af og finde roen. Inden længe bliver computeren i legerummet fjernet derfra og får sit eget rullebord, så vi kører computeren frem, når den skal bruges. Børnene får dervedmere plads i legerummet til at udfolde sig på, og vi glæder os til de nye tiltag.

PERSONALE
Lasse har valgt at søge nye veje, og vi vil savne Lasse men ønsker ham alt godt på sin videre færd. Lasse stopper den 15. marts.
Der er slået en 30 timers pædagogstilling op pr. 1. april.
Tobias er vikar i timerne for Birgitte og Lasse, indtil vi finder den nye.

Mange hilsner fra os alle i Spiloppen
Birgitte, Lasse, Helle, Tobias og Heidi

2018-02-26T11:13:34+00:0026. februar 2018|