AKTIVITETER
0. og 1. klasse er på streetbanen mandage og tirsdage, hvor Helle og Heidi leger forskellige lege med børnene. Hver uge bliver der introduceret en ny kreativ leg.

Onsdag er fortsat vores båldag med forskellige retter mad. De sidste par onsdage har vi ryddet op i skoven, og børnene har været gode til at hjælpe til!

Torsdage og fredage er 0. og 1. klasse i bålhytten & skoven, og lige for tiden laver vi skibe, som skal pynte i bålhytten, og som børnene senere får med hjem.

2. og 3. klasse er i bålhytten mandage og tirsdage – de smelter tin over bål og laver forskellige smykker med læder. Derudover laver de forskellige eksperimenter sammen med Rasmus og Birgitte. Torsdage og fredage er de store på streetbanen.

Vi har fået anlagt en stor ”sandkasse” bagved, som børnene nyder godt af. Vi har fundet forskelligt sandlegetøj frem, og der bliver gravet en del.

Grundet corona kan vi ikke afholde vores vanlige arrangementer i Spiloppen. Men torsdag den 3. juni fra kl. 12.30-15.15 afholder vi Mini OL i Spiloppen udendørs. Der vil blive lavet en forskellige aktiviteter, hvor børnene skal dyste mod hinanden, og vi slutter af med kage og juice. Vi håber at se alle vores dejlige spilopbørn denne dag.

PRAKTISK INFO
Vi har ansat Charlotte Thaagaard som ungarbejder i Spiloppen. Charlotte vil være her om tirsdagen.
Vi har Mathilde onsdag og torsdag i Spiloppen, Mathilde er i erhvervspraktik. Mathilde vil starte dans op med et hold piger efter Kr. Himmelfartsferien.

Spiloppen har lukket dagen efter Kr. Himmelfartsdag, fredag den 14 maj.

Mange forårshilsner Helle, Birgitte, Rasmus og Heidi