AKTIVITETER
Så er foråret for alvor sat ind, og vi nyder at være ude i det gode vejr. Ved den nye bålhytte er der sket ting og sager, idet næste step er i gangsat, den gamle 4H-hytte er fjernet og der snart bliver sået græs mv. Vi glæder os til at bruge det fine område endnu mere i den kommende tid.

I vores Natur- og Trivselstimer er vi fortsat inddelt i drenge- og pigehold. Vi skiftes til at lave bål, mad og andre udeaktiviteter.

16. maj afholder vi vores årlige Mini OL fra kl 13.15-15.15. Der vil som vanligt være sjove og gakkede discipliner.

Vi er i gang med at planlægge vores koloni, som bekendt afholdes d 6.-7. juni. Vi vil I den forbindelse bede om jeres hjælp med rengøring af hytten, da det desværre ikke er muligt at tilkøbe dette. Vi har brug for 4 forældre fra 11.30-13.30 om fredagen.
Giv en melding til os i Spiloppen, hvis I kan, tak.

Vi minder om, at I altid skal huske at sige farvel, når I henter jeres børn i Spiloppen. Vi vil gerne, at I får sagt farvel til ”senderen” – den voksne, som er ansvarlig for at sende børn til bus og fritidsaktiviteter mm. I kan se på billedtavlen udenfor Spiloppen, hvem der er sender den pågældende dag.

Har I forældre beskeder til os i Spiloppen, hvor I forventer svar samme dag, skal I kontakte os via sms. Vi tjekker ikke mails dagligt.

SOLCREME
Så er det tid til solcreme!
Send solcremen med jeres barn, så stiller vi det frem hver dag, når børnene kommer i Spiloppen.

FERIE
Vi minder om, at der er lukket i Spiloppen fredag efter Kristi Himmelfart.

Hvis I ser Rasmus sidde en del på bænken i skolegården, så har det sin forklaring – han har en skade foden og har fået at vide, at han indtil videre skal gå så lidt som muligt på foden. God bedring til Rasmus.

Mange Forårshilsner fra
Birgitte, Rasmus, Mona og Helle