TAK FOR EN GOD KOLONI
Vi havde en rigtig god koloni. En del af børnene var spændte og forventningsfulde, og nogle havde måske aldrig prøvet at sove ude før. Men det gik rigtig godt – der var ro om natten, omend nogle børn vågnede lidt tidligt. Der var hyggelig fællesmorgenmad og derefter oprydning, så vi var klar til lærerne kom.

Det var en kæmpe hjælp at have forældre med inde over aftensmaden, og det var dejligt, at så mange forældre deltog i fælleskaffen fredag og på den måde var med til at afslutte kolonien på en fin måde – tusind tak for det hele!
Vi glæder os til næste år, og har I forældre noget feedback på kolonien, må I komme til os med det.

UGE 25
Vi nærmer os sommerferien, og den sidste uge op til vil der ingen lektietimer være – dog er der stadig minimus om tirsdagen og natur & trivsel om onsdagen.

UGE 26
I den første uge af sommerferien planlægger vi at tage på en lille tur ud af huset – hvorhen og hvornår gi’r vi besked om til de børn, der er tilmeldt.

SPILOPPENS ÅBNINGSTIDER I SOMMERFERIEN

  • Vi åbner og lukker alle dage sammen med børnehaven
  • I uge 26 vil vi gå over i Spiloppen, men i uge 27 og 28 bliver vi i børnehaven – det kan være, at vi går over i Spiloppen, hvis fx vejret er dårligt
  • I uge 29 og 30 er der lukket
  • I uge 31 går vi igen over i Spiloppen og vil bruge mere tid herovre

Der er lavet lister på de børn, som er tilmeldt – der er nogle børn, vi ikke har hørt fra, og vi regner med, at de børn holder fri alle uger.
Vi vil lave sjove og spændende aktiviteter og håber, at vejret bliver rigtig godt, så der også kan plaskes med vand

Vi siger tak for dette skoleår med jeres børn, og vi ser frem til et nyt år sammen.

Skønne sommerhilsner fra os alle i Spiloppen
Birgitte, Mette, Mikkel, Rasmus & Mika