AKTIVITETER
Vi har netop afholdt Mini OL i Spiloppen, og det var en super skøn dag med masser af aktivitet og sjov. ALLE børn små, som store, var i gang og var så seje til at heppe på hinanden.

Vi havde trillebør-ræs, vi flyttede vand med svampe, bolde på hovedet og kuglepenne i flasker. Vi sluttede dagen af med juice og kage, og vi fik udråbt vindere – som vandt medaljer og en pokal!

Indtil sommerferien fortsætter vi med bål hver onsdag og diverse aktiviteter i bålhytten og på streetbanen. Vi begynder at rydde op i børnenes skuffer, og de får de kreative ting med hjem, som de har lavet.

PRAKTISK INFO
Sissel Hyldgaard er ansat i en del af Heidis timer i juni, mens Heidi har 0. klasse grundet Dortes orlov.
Heidi er i Spiloppen nogle af dagene.

Vores ungarbejdere, Jytte og Andreas, stopper i Spiloppen til sommerferien. I stedet har vi ansat Daniel og Jason per august.

Sommerferieplanen er lavet, og vi skal være i børnehaven i alle uger. I uge 31 går vi dog over på skolen omkring kl. 7.30.

Mange sommer hilsner Helle, Birgitte, Rasmus og Heidi