Spiloppen ønsker alle et godt nytår!

AKTIVITETER
Januar er startet, og vi er i gang med at rydde op efter julen.
Vi har Spiloppens årlige Spiloppe-marked fredag den 25. januar fra kl. 13.15-15. Der kommer tilmeldingsseddel op på døren ved 0. klasse, men I kan også sende en mail til Spiloppen med jeres barns navn og fortælle, om de har en hjælper med.

Mange af vores køretøjer er til reparation, det tager lidt tid, de er slidte og trænger til en kærlig hånd.

Mandag den 29. januar har børnehavens personale møde, derfor går Rasmus og Helle i børnehaven denne dag. Der er indkaldt en vikar og ungarbejdere, men hvis I har mulighed for at hente jeres barn efter skole denne dag eller lave en legeaftale, vil dette være en stor hjælp.

FERIE
Vinterferie-tilmelding er sendt ud, og der er sidste tilmelding torsdag den 17. januar. Hvis I ikke har plan eller andet for i vinterferien endnu og først ved det efter den 17. januar, så skriv en mail eller snak med os, så laver vi en aftale efter det.
OBS. Der er skolefri fredag i uge 7 den. 15. februar – derfor er denne dato også skrevet på vinterferie-tilmeldingen.

Vi mangler tilkaldevikarer i Spilop og børnehave, så hvis I kender nogen, der har et sabbatår eller andet, og som kunne have lyst til dette, så er de meget velkomne til at kigge ind til en snak med Marianne og Heidi.
Heidi er gravid og skal have barn nr. 3 til juni. Derfor går Heidi af på barsel til april, og Marianne Taran fra børnehaven klarer lederopgaverne i Spiloppen, mens Heidi er på barsel. Der ansættes en pædagog “på gulvet” i Heidis timer.

Mange hilsner fra os alle i Spiloppen
Birgitte, Rasmus, Helle, og Heidi