Så har vi taget hul på den sidste vintermåned. Vi hygger inde, varmer os ved bålet ude og glæder os til forår!

Vores Spiloppemarked i januar måned var en hyggelig dag, hvor der blev købt og solgt. Der var ikke så mange boder som tidligere år. Vi vil derfor næste år gøre det muligt, at I kan melde jer til pr. mail eller sms og måske af den vej få flere med.

I Spiloppen har vi lavet et nyt tiltag, som hedder ”Fairplay”. Det er et projekt, som er udviklet af DBU, og som handler om at tale pænt, hjælpe hinanden og være bevidst om, hvordan man selv opfører sig på fodboldbanen. Rasmus har kørt projektet på fodboldbanen i noget tid. Vi vil nu indvie alle børn i principperne fra ”Fairplay” og herved hjælpe børnene til at drage omsorg for hinanden og få en god omgangstone. Rasmus har haft en snak med 3. klasserne, som bliver de gode rollemodeller for projektet.

Husk at der er åben for tilmeldte børn fredag i uge 7 fra 6.30 – 16, hvor der er skolefri fredag.
I uge 8 er vi sammen med børnehaven her i Spiloppen, da der skal bones gulve i børnehaven.

Mange Spilop-hilsener fra Birgitte, Ditte, Rasmus og Helle.