AKTIVITETER
Vi har nu afholdt Spiloppens årlige Spiloppemarked, det var en stor succes og tak for den flotte opbakning!

Vi nyder sneen her i februar og håber, det fortsætter. Vi er meget ude, derfor vil vi gerne appellere til jer forældre om at tjekke jeres barns garderobe om der er vanter, huer og flyverdragter.

Vi er i gang med at planlægge fastelavn som afholdes fredag d. 1 marts, fra kl. 13.15-14.30. I år bliver den afholdt udenfor i skoven, hvor vi skal slå katten af tønden. Derfor må udklædningerne godt indbyde til, at man kan have varmt tøj på indenunder.

Derudover er vi i fuld gang med at planlægge Spiloppens årlige koloni, som afholdes d. 6.-7. juni. I år sker der noget nyt, og vi skal ud af huset, så sæt kryds i kalenderen.

Mandag d. 25. februar i uge 9 skal Rasmus og Helle til møde i børnehaven. Derfor håber vi, at I har mulighed for at lave en legeaftaler eller hente jeres barn så tidligt som muligt – det vil være en stor hjælp.

FERIE
Vinterferieplanen er lavet, og der er sendt mail ud med praktisk info til de forældre, som skal have passet børn.

Når I tilmelder børn til ferie i Spiloppen, så vær opmærksom på, at børnehaven ikke modtager tilmeldinger på spilopbørn – tilmeldingerne skal afleveres i Spiloppen.

Rikke er blevet ansat i Karinas timer i Spiloppen, hvilket vil sige Rikke, er i Spiloppen mandag eftermiddag og onsdag morgen.

Heidi er blevet sygemeldt i nogle timer, og Anders åbner derfor hver torsdag morgen.

Mange hilsner fra os alle i Spiloppen
Birgitte, Rasmus, Helle og Heidi