Spilopnyt februar 2018

//Spilopnyt februar 2018

Spilopnyt februar 2018

AKTIVITETER
I februar måned vil vi i Spiloppen fortsætte med at lave ”Wellness-dage”, hvor der er fodbad, neglelak, massage og andre spændende tiltag. Derudover anvender vi ofte salen og hallen til diverse boldspil. I det kreative værksted bliver der arbejdet med at få pyntet Spiloppen op samt med at få lavet en ny montre til gangen.

Fremover vil vi afhængig af vejr og vind lave onsdag til fast bål-dag. Her skal vi være i og ved bålhytten og begynde at klargøre nogle ting til de nye projekter i foråret – og så skal vi selvfølgelig lave mad over bål!

Vi arbejder på at få lavet en tavle med billeder af personalet, så forældre og børn kan se, hvem der åbner og lukker de forskellige dage i Spiloppen. Det kan være en hjælp til de børn, som måske kan have en svær morgen eller generelt have svært ved at sige farvel til mor og far. Så kan I som forældre snakke med jeres barn om, hvem de vil møde i Spiloppen, og det kan være med til at give barnet en tryghed.

FASTELAVN
Vores fastelavnsfest bliver fredag d. 9. februar kl. 13.00-14.30 i gymnastiksalen. Her ser vi gerne, at børnene medbringer udklædning, som vi kan hjælpe dem i, så vi får en masse udklædte børn. Der er præmie til bedste udklædning! I den forbindelse vil vi høre, om nogle forældre vil bage fastelavnsboller til den dag?
Giv gerne en melding på Spiloppens mail eller hiv fat i en af os.

VINTERFERIE
I vinterferien i uge 8 vil vi være at finde i børnehaven – skolefri-fredag er vi i Spiloppen.

NYE GARDEROBER
Vi vil gerne appellere til, at I som forældre støtter op omkring børnenes oprydning ved deres nye garderobe. Det vil gøre det nemt for vores skønne rengøringspersonale, hvis I vil hjælpe med at minde jeres børn på lige at samle vanter, huer osv. op fra gulvet og lægge det i kassen.
HUSK, at der i denne tid skal være hue, vanter og flyverdragter i garderoben.

Birgitte er grundet private omstændigheder ikke i Spiloppen om torsdagen i en 8 ugers periode, og derfor er Tobias indsat som vikar om torsdagen.
Heidi er på ubestemt tid ikke i Spiloppen om mandagen grundet private omstændigheder, men Tobias er i Spiloppen i stedet for.
Mandag den. 29. januar er der kursus på skolen og alt personale skal med, derfor er Tobias, Jaquline og Sebastian i Spiloppen denne dag fra kl. 12.30.

Mange vinter-hilsner fra os alle i Spiloppen
Birgitte, Lasse, Helle, Tobias og Heidi

2018-11-20T10:26:07+00:0026. januar 2018|