JULEN NÆRMER SIG
Vi kan mærke julestemningen brede sig i blandt børn og voksne i Spiloppen, der er sågar begyndt at komme julepynt op, og vi glæder os til at få kreeret endnu mere sammen med børnene.

Da bedsteforældredagen blev aflyst, besluttede vi i stedet at lave en dag med børnene, hvor vi hyggede med varm kakao og flødeskum samt æbleskiver i bålhytten, forinden havde vi lavet juledekorationer med børnene.
Vi har været i Kajs skov og Tømmerbyskoven for at samle naturting, som kunne bruges i dekorationerne, og flere af børnene gav blandt andet udtryk for, at det var rart at komme ud og gå og komme lidt væk fra skolen.

PRAKTISK INFO
Vi vil fortsat være en del ude, og det er så vigtigt at børnene har varmt tøj samt huer og vanter med – det er piv-koldt uden!

Vi begynder i næste uge med at lave julehemmeligheder, og det er strengt forbudt for forældre at smugkigge.
I løbet af december vil vi bage julesmåkager og julehygge med børnene, der vil bl.a. være improviseret underholdning af de voksne.

NYE VOKSNE
Vi har fornøjelsen af at have Haldur helt frem til jul, og d. 2. og 3. december kommer der en praktikant fra gymnasiet, som hedder Nikolaj.

Vi fra Spiloppen ønsker alle en glædelig jul og på gensyn i det nye år!