Kære børn & forældre i Spiloppen

Så er sommerferien slut, og vi er i fuld gang med det nye skoleår. Vi har glædet os til at modtage alle børnene i Spiloppen, og det er dejligt at se en fuld Spilop igen.

AKTIVITETER & DAGLIGDAGEN
Spiloppen starter, når skoledagen er forbi. Der er en kontaktpædagog tilknyttet til hver klasse i 0.-2. klasse
0. klasse – Heidi
1. klasse – Helle
2. klasse – Rasmus

Disse pædagoger, har klassen i lektiecafe.

Om tirsdagen til Minimus og onsdag i Natur/Trivsel er vi alle samlet, dog er der pt. nogle opdelinger pga. corona.
I Natur/Trivsel er klasserne sammen med dem, de har idræt med, hvor vi i første kvartal har vi bål og udespil på det ene hold, mens det andet hold er i skoven og spiller stratego, bygger huler og saver i træ.
I Minimus er eleverne ligelees delt i to hold, hvor holdene på skift har minimus-musik og minimus-bevægelse.

Kl. 14.00 spiser vi frugt som altid. Børnene medbringer selv deres eftermiddagsmad, og vi appellerer til jer forældre om, at børnene selv kan skelne deres eftermiddagsmad fra både formiddagsmad og madpakke i skolen.

PRAKTISK
Husk solcreme til jeres barn – det skal være i deres kasser. Vi minder børnene på kl. 12.30, at de skal gå ind og smøre sig ind i solcreme.

Vi har ansat to nye ungarbejdere i Spiloppen, Lisa og Jytte fra 8 klasse, og derudover har vi Andreas fra 9. klasse.

Vi har en tavle som hænger inde på skolen, hvor børn og voksne kan s,e hvem der åbner og lukker i Spiloppen. Vi har erfaring med, at mange børn finder tryghed i at vide, hvem der åbner, så de ved hvem, de kommer til, og så I forældre kan forberede dem på det.
Den kan I forældre af gode grunde ikke se lige i denne tid, så I får her en oversigt over hvem, der åbner. Husk der kan forekomme ændringer i forbindelse med sygdom, kurser osv.

Mandag: Rasmus
Tirsdag: Helle
Onsdag: Rikke (BH)
Torsdag: Birgitte