AKTIVITET
Vi begynder at lave bytte-dage for hhv. 0.-1. klasse og 2.-3. klasse. Det vil sige, at de små to dage om ugen skal være på streetbanen og i skoven, hvor de store så er i bålhytten og kan lave kreative ting. Derudover åbner vi mere for salen – primært for de store, men engang i mellem for de små.
Rasmus sætter gang i noget tin-projekt med de store, hvor de skal smelte tin og lave moderne smykker og andet.
De små snitter pinde og laver kreative ting sammen med Birgitte. Vi skal i gang med at anvende streetbanen til forskellige boldspil.
Derudover har vi som altid gang i bål om onsdagen, og børn og voksne nyder det.

PRAKTISK INFO
Birgitte havde den 1. april 20 års jubilæum på TSF! Børnene have malet en vase og skrevet søde ord til Birgitte på træskiver.

Vi vil gerne at I sender en sms til Spiloppens mobil 21796332, hvis der er beskeder angående jeres barn, fx hvem der henter, hvis der er en legeaftale eller andet.

Spiloppen har lukket dagen efter Kr. Himmelfartsdag fredag den 14 maj.

Hvis jeres barn af en eller anden grund har iPad eller telefon med, skal den i Spiloptiden være i tasken – tag gerne en snak med jeres barn om det.

Mange forårshilsner Helle, Birgitte, Rasmus og Heidi