Kære forældre
Af aftenens pressemøde vedr. corona fremgår det, at alle skoler og daginstitutioner fra på mandag d. 16. marts skal lukke ned i en 14-dages periode, og det blev endvidere opfordret til, at alle forældre, der har mulighed for det, holder deres børn hjemme allerede fra i morgen, torsdag.
Skolen vil i hele perioden være åben for nødpasning af børn, hvor forældrene er nødtvunget til at arbejde, fordi de arbejder i sundhedsvæsen mv.
Skole-hjem samtalerne samt andre aktiviteter, der skulle være foregået på skolen, er ligeledes aflyst i de kommende 14 dage.
Der er på nuværende tidspunkt stadig en del spørgsmål, som vi ikke kan besvare på skolerne, men vi forventer, at kunne komme med mere klare udmeldinger torsdag-fredag.

Marianne Hejlesen