NYT FRA BESTYRELSEN
Så er et nyt skoleår i gang. Velkommen til alle – både nye og gamle elever og forældre.
Kort før sommerferien var der generalforsamling. Line Drustrup, Klaus Mosen og Stefan Nielsen stoppede i bestyrelsen, vi siger tak for jeres store indsats i de år, I har siddet i bestyrelsen.
Pia Christensen, Thomas Jonstrup og Søren Taagaard blev valgt ind. Velkommen til jer.

Bestyrelsen består hermed af følgende, som fordeler sig på nedenstående ”poster”

• Christian Damsgaard: Formand, økonomi- & værdiudvalg
  • Rikke Thomasberg: Næstformand, Værdig- & arrangementsudvalg
  • Anne Bonnerup: Kunst- & PR-udvalg.
  • Iben Bundgaard: Værdi- & arrangementsudvalg
  • Pia Christensen: Vedligeholds- & værdiudvalg
  • Søren Taagaard: Økonomiudvalg
  • Thomas Jonstrup: Vedligeholdsudvalg

Rikke Thomasberg

BODEN
Der er kommet et par justeringer vedr. boden – læs det samlede tilbud herunder

• Der kan købes i boden med kontanter og klip fra klippekort
  • Et klippekort har 11 klip og koster 50 kroner, men har en værdi af 55 kroner
  • Klippekort kan købes ude i klasserne hver morgen, hvor de kan betales kontant eller via mobilepay
  • Der bestilles dag for dag – hver morgen
  • Der kan ikke købes klippekort “hjemmefra”
  • Mandag-tirsdag-torsdag-fredag udleveres maden klokken 9.30 – onsdag klokken 11.15
  • Alle dage kan der købes pizzasnegle og pølsehorn – tirsdag-torsdag kan der desuden købes toast
  • Hver dag kan der købes æble-, appelsin- og multijuice, kakao og mysli
  • Pizza og toast koster 10,-
  • Pølsehorn, juice, kakao og mysli koster 5,-

TILBUD FRA TSI
Læs om håndbold her: TSI Håndbold 2020
Læs om Sponsorcykelløb her: Sponsorcykelløb TSI 2020

CORONA ER HER ENDNU
Coronaen er stadig iblandt os, hvorfor vi naturligvis fastholder de forskellige rutiner og tiltag på skolen.
Desuden minder vi om, at alle børn og voksne, der har selv de mindste symptomer, ikke må komme i skole, før de er testede og svaret er negativt, eller de har været hjemme i 48 timer uden symptomer.

LEJRSKOLER
I næste uge drager 7. klasse til Bornholm med Trine & Lars Bo, mens 9. klasse tager til København med Anna og Christian – vi ønsker alle elever og lærere en rigtig god tur!

ELEVSAMTALEDAGE
Mandag-tirsdag d. 14.-15. september afholdes elevsamtaler i alle klasser, hvor elevernes mødetider ser således ud
0.-3. klasse – 7.55-12.30
4.-9. klasse – 7.55-13.15

Bussen kører hjem klokken 12.30 og 13.15 begge dage.

SKOLE-HJEM SAMTALER
Efterårets skole-hjem samtaler finder sted 29. september samt 1. og 7. oktober – invitationer udsendes inden længe.

FAGDAGE & MOTIONSDAG
I uge 41 ryddes normalskemaet til fordel for fagdage, og ugen sluttes af med Motionsdag om fredagen.

Mødetider mandag-torsdag
0.-3. klasse – 7.55-12.30
4.-9. klasse – 7.55-13.15

Mødetider fredag
Alle – 7.55-12.30

Bussen kører mandag-torsdag klokken 12.30 og 13.15.
Fredag kører bussen 12.30 samt evt. 14.05.