1. september kunne Birte Holst Andersen og vi fejre, at hun i 25 år har været tilknyttet Tolstrup-Stenum Friskole. Birte var med til at starte skolen, og efter få år trak hun i arbejdstøjet som vores faste vikar, hvor hun nu kan fejre et flot jubilæum. Birte har gennem årene hjulpet med at afløse korte som lange forløb, altid med stort engagement. Tak for de mange år – vi ser med glæde frem til fortsat samarbejde.

Doris Nielsen har, som de fleste ved, valgt at stoppe sin gerning på skolen og har således sidste arbejdsdag 30. september. Doris blev ansat som skolens sekretær i januar 2005, hvor hun blev hurtigt en skattet kollega og medarbejder, der i den grad har styr på tingene og samarbejder med alle på fineste vis. Doris kender alle og har en meget stor berøringsflade, der tæller både børn, forældre og ansatte samt husets gæster. Tusind tak for din store og betydningsfulde indsats – vi kommer helt sikkert til at savne dig og vil glæde os til at få besøg, når lejligheden byder det.

SKOLE-HJEM SAMTALER EFTERÅR 2020
Vi har grundet corona-situationen valgt at afholde efterårets skole-hjem på følgende måde:

• I 0.-3. klasse afholdes der samtaler på skolen – klasselærerne kalder ind til samtalerne
  • I 4.-9. klasse afholdes der samtaler på teams – klasselærerne kalder ind til samtalerne

BODEN
Se seneste nyt fra boden her – tilbuddet starter op i uge 40: BODEN 01.10.20

SAMTALEFORLØB TIL BØRN OG UNGE SOM OPLEVER SKILSMISSE
Læs om tilbuddet her: Samtalegrupper

BEHANDLINGSTILBUD TIL BØRN OG UNGE MED OVERVÆGT
Læs om tilbuddet her: Overvægtsklinik

BESKED FRA TANDPLEJEN VEDR. COVID-19
Vi vil gerne bede børn og forældre i klasser, der er hjemsendte pga. Covid-19 smitte om IKKE at møde op på tandklinikkerne. Hvis dit barn går i en klasse, der er hjemsendt pga. Covid-19, skal I ringe til Tandklinikken og få en ny tid.
Med venlig hilsen Tandplejen

FORÆLDRE-BESØGSDAG AFLYST
Forældrebesøgsdagen tirsdag d. 20. oktober (uge 43) er aflyst grundet corona.

FAGDAGE & MOTIONSDAG
I uge 41 ryddes normalskemaet til fordel for fagdage, hvor ugen slutter af med Motionsdag om fredagen.
Mødetider mandag-torsdag
0.-3. klasse – 7.55-12.30
4.-9. klasse – 7.55-13.15

Mødetider fredag
Alle – 7.55-12.30

Bussen kører mandag-torsdag klokken 12.30 og 13.15.
Fredag kører bussen 12.30 samt evt. 14.05.