Kære forældre
Så skal vi igen lave om på skoledagen, og selvom det kommer til at give nogle udfordringer for os alle, så finder vi helt sikkert ud af det ved fælles hjælp – lige som vi plejer.
I morgen fredag d. 6. november skal alle elever stadig møde ind, men fra på mandag d. 9. november skal 5.-8. klasse modtage fjernundervisning hjemme, mens 0.-4. samt 9. klasse skal modtage undervisning på skolen.
I morgen vil skoledagen dog slutte 11.25, således personalet sammen kan blive forberedt til de ændrede forhold i ugerne frem.
Der er stadig mange uafklarede spørgsmål, men vi vil informere, så snart vi har fået det fulde overblik over situationen.

STOP OG AFLEVERING PÅ LØKKENVEJ
Mange forældre afleverer og henter deres børn ved Kirkeladen og langs Løkkenvej ved bålhytterne, og i den forbindelse har vi et par opfordringer til jer

• Hvis I holder ved Kirkeladen, vil vi opfordre jer til at guide jeres børn hen til fodgængerfeltet, så de kan gå over der, så det bliver mindre farligt for dem her i den mørke tid.
  • Hvis I holder ved bålhytterne, vil vi opfordre jer til at køre ind ved Tilsigs værksted, så børnene kan gå tørskoet langs fortovet hen til skolen. (NB – Tilsig har sagt god for det)

JULEGAVEVÆRKSTED AFLYST
Læs mere her: Julegaveværksted aflyst