HILSEN FRA BESTYRELSEN
Ved den kommende generalforsamling, som løber af stablen den 29. april, er der i år 4 bestyrelsesmedlemmer på valg, og der er med sikkerhed i hvert fald 2, der ikke modtager genvalg. Derfor kommer vi til at skulle finde et par nye medlemmer af bestyrelsen, så har du barn/børn på skolen og kunne tænke dig at prøve kræfter med bestyrelsesarbejdet, så tøv ikke med at kontakte undertegnede.
Da vores vedtægter siger, at der skal tilstræbes en ligelig fordeling af mænd og kvinder i bestyrelsen, er det i år mandlige kandidater, der er brug for.

Vel mødt til generalforsamlingen
Christian Damsgaard

Som I måske har hørt, er Mette Vingaard på orlov fra uge 9 til og med uge 14. Vi ønsker Mette en fin orlov og glæder os til, at hun kommer tilbage lige efter påske.
Desuden må vi i disse uger undvære Dorte Hansen, der er blevet opereret og derfor har sygeorlov i de kommende uger. Vi ønsker Dorte god bedring og glæder os også til, at hun er klar igen engang på den anden side af påske.

TAK FOR VINTERVEDLIGEHOLD
Tak til alle for arbejdet ifm. vintervedligehold – det ser rigtig godt ud rundt omkring!

SKOLE-HJEM SAMTALER
Vi ses til skole-hjem samtalerne i uge 11 og 13 – tiderne udmeldes i uge 10 via hjemmesiden.

KUNSTUDSTILLING
Lørdag og søndag d. 28.-29. marts afholdes den traditionsrige kunstudstilling ”Kunst i Stenum”, og i den forbindelse slutter undervisningen klokken 12.30 fredag d. 27. marts, så der kan blive gjort klar til udstillerne.
Bussen kører kun 12.30 denne dag – dog kan der laves aftaler for Spilop-børn.

BØRNEHAVEN FYLDER 25 ÅR
Vores børnehave fylder 25 år d. 1. april, og det vil blive festligholdt i løbet af fredag d. 3. april. Programmet kommer senere, men vi kan allerede nu afsløre, at børnehaven skal have nyt navn i fødselsdagsgave –

PÆDAGOGISK DAG
Torsdag d. 14. maj drager alle pædagoger og lærere på pædagogisk dag, så vi i fællesskab kan dygtiggøre os.
I den forbindelse håber vi, at nogle af jer forældre har modet til at springe ind og være ”lærer for en dag” eller måske ”pædagog for en eftermiddag” – og man kan godt være 2-3 forældre sammen om en klasse.
Skriv til jeres barns klasselærer eller skriv til Spiloppen, hvis det har jeres interesse. Vore lærere og pædagoger står klar med forslag til aktiviteter, så man behøver ikke starte på bar bund.

BUSKORT
Fra og med den 10. marts kan midlertidig buskort kun udstedes ved bestilling af nyt skolekort eller ved bestilling af et nyt erstatningskort. Kortet kan ikke udstedes som nu, hvor eleven har glemt skolekortet, eller har fået kortet væk, men regner med, det dukker op igen. Eleven skal derfor selv betale kontant eller med rejsekort i bussen.
Hvis bestilling før kl. 11.00 vil det midlertidige buskort blive mailet fra NT samme dag senest kl. 13.30 og ved bestilling efter kl. 11.00, bliver kortet mailet næste dag (gælder kun hverdage).

GALLAFEST
Gallafesten for 7.-8. klasse afholdes torsdag d. 19. marts – vi ønsker de unge mennesker en rigtig dejlig aften og siger mange tak til alle de forældre, som har tilbudt at hjælpe.