SKOLEHVERDAGEN
Man kan vænne sig til meget – også til at lave skole i corona-tiden!
Vore systemer for 0.-5. klasse fungerer godt, og skolehverdagen ruller stille og roligt derud af. Børnene er trygge ved den nye måde at gå i skole på – de kender rutinerne og er helt med på, hvordan skoledagen skal forløbe.
Tak til jer forældre for hjælpen med at få alt dette nye og ukendte kørt på skinner!
Skolehverdagen for eleverne i 6.-9. klasse foregår stadig ude i hjemmene med fjernundervisning på mange forskellige måder. Vi kan mærke, at elever og lærere gør deres allerbedste for at få det hele til at fungere på trods af den noget uvirkelige virkelighed, men vi kan samtidig mærke, at alle glæder sig til, at eleverne i 6.-9. også vender tilbage til skolen på en eller anden måde. Vi må se, hvad tiden bringer.

På fredag er det sidste arbejdsdag her på skolen for Ditte Rosenbeck, som har vikarieret i Spiloppen og i 0. klasse siden august 2019. Ditte sprang frisk til opgaven fra dag et, og det har været en stor fornøjelse at have Ditte iblandt os! Vi takker Ditte for tiden frem til nu, og ønsker Ditte al mulig held og lykke med hendes nye arbejde som SFO-leder på en anden friskole – de er heldige på den skole!
Mandag d. 11. maj vender Heidi tilbage fra barsel, og vi glæder os rigtig meget til hun igen er ved roret i Spiloppen – velkommen tilbage, Heidi, det bliver godt!
I børnehaven er der også sket lidt på personaleområdet, idet Rikke Pedersen nu er blevet fastansat efter at have været vikar for Karina Christensen, der har fået fastansættelse som kommunal dagplejer. Tillykke til jer begge og tak til Karina for de år, hun var ansat i børnehaven.

AKTIVITETER PÅ SKOLEN
Som situationen er nu, foregår der ikke nogen aktiviteter på skolen efter undervisnings- og Spiloptid.
Vi informerer jer naturligvis, når dette ændrer sig.