EMNEUGE & SKOLELØRDAG M. VEDLIGEHOLD
Emneugen er skudt godt i gang, og eleverne er vældigt engagerede i de mange “unyttige” aktiviteter på tværs af klasserne.
Alle elever har fået information i papirversion med hjem – læs eller genlæs her: Emneuge 2019 forældreinfo

På lørdag slår vi dørene op til den traditionsrige skolelørdag fra 8.40-11.15, hvor vi viser skolen og vort arbejde frem for alle interesserede. Klokken 11 lukkes værkstederne, og der ryddes op, før vinter-vedligehold går i gang klokken 11.30.

Vel mødt til en festlig dag, som slutter af med en omgang hovedrengøring.

TERMINSPRØVER
Mandag-onsdag i uge 7 afholdes terminsprøver i 8.-9. klasse. Program for dagene udsendes via klasselærer.

SKØJTEDAG
Et af årets højdepunkter er skøjtedagen, hvor vi på tværs af alle aldre vil motionere på isen i kammeratligt lag. Dagen varer fra 7.55-12.00 (ca.) – læs mere om dagen her: Skøjtedag 2019
HUSK, at der er fredagsfri fredag d. 15. februar.

SUNDSHEDSPLEJEN PÅ TSF HVER MANDAG
Sundhedsplejerske Christina Lammert vil fremover som regel være på skolen hver mandag, hvor elever og forældre har mulighed for at fange hende.

FORÆLDREBESØGSDAG
Torsdag d. 28. februar inviterer vi indenfor til besøgsdag fra 7.55-11.15 – der er kaffe på kanden i 10-pausen, og alle er velkomne!

GALLAFEST 28. FEBRUAR
Gallafesten for 7.-9. klasse løber af stablen torsdag d. 28. februar. Vi håber på god forældreopbakning, så festen kan blive en succes, og vi ønsker alle en god aften.

SKOLE-HJEM SAMTALER
Samtalerne afholdes i uge 11-12, hhv. tirsdag og torsdag samt onsdag – mere info følger.