HILSEN FRA BESTYRELSEN
Med coronaens indtog sagde vi i foråret goddag til en helt ny hverdag og hermed også en ny og meget anderledes skoledag på TSF.
Fra bestyrelsen side vil sende en kæmpe tak og anerkendelse til alle jer, som hver dag yder en kæmpe indsats, for at eleverne i hele denne periode har kunnet modtage undervisning ud fra de forudsætninger, som har været mulige. Det kræver stort engagement, kreativitet, omstillingsevne og ikke mindst en stor arbejdsindsats at dette er lykkes.
Den samme anerkendelse og tak sender vi også til børnehavens og Spiloppens personale.

Rikke Thomasberg

PRAKTIKANTER
I de forløbne uger har vi haft hele 3 lærerpraktikanter, Nanna, Jacob og Christopher, på skolen, og selvom de har måttet jonglere mellem almindelig undervisning og fjernundervisning, er det gået rigtig godt. Tak for denne gang til alle tre – det har været en fornøjelse at have jer i huset!

JULEMÅNEDEN
Der vil i denne december ikke være helt det samme på programmet, som vi plejer, men vi gør alt, hvad vi kan, for at vi alle kan komme i den rigtige julestemning alligevel. Klippedagen i fredags blev skøn, og med adventskransen tændt og juletræet sat op i forhallen, lister julen sig stille og roligt ind på os.
Jule-morgensang med venskabsklasser er en af de mange nye ting, vi afprøver i disse omskiftelige tider, og dette er en af de meget hyggelige! Venskabsklasserne synger sammen i salen på skift – med god afstand, naturligvis – så alle klasser samles til jule-morgensang én gang om ugen.
Krybbespil i kirken er aflyst, men det høres på vandrørene, at noget andet er under opsejling, så vi er spændte på, hvad der vil ske i stedet.

JULEAFSLUTNING
Juleafslutning kommer vi ikke udenom, så alle elever møder ind fra 8.40-11.15 fredag d. 18. december. Det meste af dagen vil foregå i klasserne, men vi skal også have sagt god jul til hinanden, før vi går på juleferie.

NYT SKEMA
Efter jul møder alle ind mandag d. 4. januar 2021 til et nyt skoleskema.
Skemaet vil blive udsendt via nyhedsmailen.