VELKOMMEN TILBAGE
Så gik en herlig sommer, og vi er trukket i arbejdstøjet igen.
Vi er klar til at starte et nyt skoleår på mandag klokken 8.40-10.00 – vi håber, at rigtig mange forældre har lyst til at deltage denne festlige dag.
Skoleskemaer findes her: Skoleskema 19-20

Britta Bruun, der har været pædagog i børnehaven siden 1995, har fået nyt job og valgt at stoppe med udgangen af august. Vi takker Britta for de mange år og en fantastisk indsats i Børnehaven – tak for din energi, dit engagement og din skønne humor! Vi ønsker al mulig held og lykke fremover til Britta.
Til at afløse Britta, har vi ansat Mona Poulsen, der siden marts har vikarieret, mens Heidi er på barsel. Vi siger tillykke til Mona og glæder os til fortsat samarbejde med Mona.
Afløser for Mona bliver Ditte Rosenbeck, der bor i Hjørring. Vi byder Ditte hjertelig velkommen og håber, du vil blive rigtig glad for at være her.

TAK FOR VEDLIGEHOLD
I sommerferien har skolen endnu engang fået en ordentlig omgang rengøring og malerarbejde mv. Det ser utroligt godt ud, og vi glæder os til at lade børn og voksne nyde de indbydende lokaler. Tusind tak til alle forældre og ansatte for det store arbejde med at holde skolen flot!

FOTO
Torsdag og fredag d. 22.-23. august er der skolefoto – nærmere info udsendes.

FORÆLDREMØDER
Forældremøde i indskolingen er: Torsdag d. 22. august klokken 17.00
Forældremøde på mellemtrinnet er: Mandag d. 26. august klokken 17.00
Forældremøde i udskolingen er: Tirsdag d. 20. august klokken 17.00

SKOLENS ÅRSHJUL 2019-2020
Se skolens årshjul her: ÅRSHJUL 19-20
Bemærk, at ændringer kan forekomme.

ELEVSAMTALEDAGE
Mandag og tirsdag d. 9.-10. september er der elevsamtaledage.
Mødetiderne er
0.-6. klasse: 7.55-12.30
7.-9. klasse: 7.55- 13.15

MADORDNING
Da vi ikke længere kan få skolemad leveret fra Brugsen i Løkken, er vi – igen – på jagt efter en mulighed for at få leveret skolemad mandag, onsdag og fredag.
Indtil vi finder en løsning, er det ikke muligt at bestille mad til disse dage.

FRIPLADSANSØGNING
Frist for ansøgning om fripladstilskud er 1. september – ansøgningsskema findes her: Fripladstilskud 19-20