Kære forældre

Vi har i dag fået at vide, at de børn, der var til gymnastik i mandags, Cool Kids eller Power piger & drenge, er at betragte som nærkontakter til en af trænerne, der i dag har fået konstateret corona.
Disse elever er derfor sendt hjem, og skal jf. information fra Sundhedsstyrelsens corona-hotline gå i isolation og ikke forlade hjemmet. På 4. og 6. dagen, dvs. førstkommende fredag og søndag, skal eleverne testes.
Hvis den første test er negativ, kan eleverne komme i skole igen, men skal dog under alle omstændigheder stadig testes på 6. dagen.

Skulle en test vise sig at være positiv, gives der naturligvis besked til skolen straks – skriv til klasselærer og/eller til skolen på tsfriskole@tsfriskole.dk.

Marianne Hejlesen