Kære forældre
Så er det blevet 9. klasses tur til at komme tilbage til skolen, hvor er det dejligt!
Vi vil være klar til at tage imod eleverne tirsdag d. 2. marts, og der vil inden længe komme præcise informationer, som udsendes via klasselærer.

Selvom det ikke er et krav, at eleverne i 9. klasse skal testes for at kunne komme i skole, vil vi kraftigt opfordre til, at de unge mennesker bliver testet, før de kommer i skole på tirsdag – dvs. får en test taget lørdag eller søndag –  ligesom de efterfølgende lader sig teste to gange om ugen jf. myndighedernes anbefalinger.
Fra uge 9 vil personale fra Brønderslev kommune tilbyde kvik-test på skolen for eleverne i 9. klasse – mere information om dette, når retningslinjerne er på plads.

Marianne Hejlesen