Kære forældre

Så blev der varslet ændringer endnu engang, men heldigvis betyder disse, at vi snart kan få 5.-8. klasse fysisk ind på skolen også.
Vi venter på en del endelige ministerielle retningslinjer, som vi modtager i løbet af mandag d. 16. november, men vi skal nok blive klar og glæder os til at få 5.-8. klasse tilbage fra og med på tirsdag d. 17. november.
Eleverne må igen krydse kommunegrænserne, hvorfor alle elever i 0.-4. samt 9. klasse skal møde ind allerede i morgen.
Perioden med de nye retningslinjer løber frem til og med d. 3. december, og vi fortsætter det nuværende skema for nødundervisning – se skema her: Skoleskema delvis nedlukning 09.11.20

Ny plan for indgange og lokaler gældende fra tirsdag udsendes i morgen d. 16. november.