Kære forældre

Hermed informationer vedr. ændret skolegang med start 9. november, hvor 0.-4. samt 9. klasse skal møde fysisk ind på skolen hver dag, mens 5.-8. skal være hjemme og vil modtage fjernundervisning via teams.
Perioden er udmeldt til at vare frem til og med d. 3. december, og vi ser frem til i samarbejde med eleverne og jer at komme gennem denne tid på en god og lærerig måde.

NB
Elever må ikke krydse kommunegrænserne, hvilket vil medføre, at nogle af eleverne i 0.-4. samt 9. klasse ikke kan komme i skole og derfor vil modtage undervisningsmateriale via teams.

• Der er lavet ny plan for lokaler, indgang og udearealer mv. for de klasser, der skal møde ind på skolen – se den her: Plan for lokaler mv. 09.11.20
  • Alle klasser skal følge et næsten normalt skema, men bl.a. Minimus, Korkester og TT-timer er aflyst – se revideret skema her: Skoleskema delvis nedlukning 09.11.20
  • Spiloppen er åben for pasning fra 12.30, men vi opfordrer til, at de børn, der har mulighed for det, er lidt kortere tid i Spiloppen, end de plejer
  • Elever, der har været i kontakt med minkfarme, opfordres til at blive hjemme