Kære forældre

Hermed forældrebrev nr. 2 vedr. genåbning af skolen for 0.-5. klasse torsdag d. 16. april 2020.
Vi beder jer endnu engang orientere jer i det forrige nyhedsbrev, der rummer de fleste informationer vedr. åbningen på torsdag – genlæs brevet her: Forældrebrev nr. 1 vedr. genåbning

Desuden beder vi jer grundigt læse nedenstående suppleringer

1. I vil modtage et brev fra Sundhedsstyrelsen i jeres e-Boks vedr. de opgaver, I som forældre bedes påtage jer således, at jeres barn er klar til at komme i skole på torsdag. Vi forventer, at I læser brevet og er opmærksomme på især den sidste side: Gode råd til forældre med børn i 0.-5. klasse – se også brevet her: Brev til foraeldre i forbindelse med genaabning
  2. Vi forventer ligeledes, at I sammen med jeres barn ser og samtaler om disse to korte film: Film om håndhygiejne og Sådan går vi i skole igen
  3. Klasserne får hver især deres egen indgangsdør, hvor de skal møde ind torsdag mellem 7.45-7.55 – læs eller genlæs planen her: Klassefordeling 160420
  4. VIGTIGT: Husk som vanligt at give besked til klasselæreren, hvis jeres barn ikke kommer i skole
  5. Sundhedsstyrelsen har ændret en enkelt ting ift. det første nyhedsbrev, og det nye lyder således: Elever med coronasmittede i hjemmet skal IKKE møde i skole eller institution fra d. 16. april
  6. Den kommende årstid er sæson for pollenallergi, og da symptomerne på dette kan ligne COVID-19, vil der måske kunne ske forvekslinger, hvor børn og voksne bliver ”mistænkt” for at have fået COVID-19. Symptomerne er imidlertid ikke helt de samme – ved pollenallergi har man ikke feber, hovedpine og muskelsmerter, og snottet er vandklart. Allergikere opfordres derfor til at gøre opmærksom på deres situation samt at være velbehandlede.
  7. NT-bussen kører efter normal køreplan for elever i 0.-5. klasse fra 14.04.20
  8. Skolemælk leverer igen fra d. 28. april

Hilsen fra bestyrelsen vedr. Spiloppen
Vi har fået et par henvendelser fra forældre angående fortsat betaling til Spiloppen under nedlukningen på grund af COVID-19. Som udgangspunkt har skolen håndteret nedlukningen, som vores skoleforening har anbefalet os at gøre, også ift. at opkræve betaling for de tilmeldte børn til SFO-tilbuddet. Omend det altid er træls at betale for noget, man ikke synes, man får noget for, så beder vi om jeres forståelse for, at skolens omkostninger til at drive Spiloppen stort set er de samme, uanset om børnene er der eller ej. Vores personale har i perioden lavet praktisk arbejde og pædagogisk planlægning, lige som de har stået stand by ift. nødpasning. Derfor har vi på TSF valgt at følge anbefalingen fra skoleforeningen.

Christian Damsgaard, bestyrelsesformand