Tirsdags den 25. juni var forældre og elever fra afgående niende klasse indbudt til dimissionsfest på TSF.

Bestyrelsen stod for et flot arrangement, hvor salen var pyntet op til fest. Der blev serveret øl, vand, vin, kaffe, the, kransekage og pålægslagkage.

Marianne – skoleleder og Lars Bo – klasselærer holdt deres taler for afgangseleverne og der blev vist billeder og videostumper fra blandt andet Dublinturen i efteråret. Der blev sunget flere gange i løbet af aftenen og udover lærerenes sang til eleverne efterfulgt af “Vi skal på rekreation…”, indeholdt programmet også sangene “Danmark nu blunder den lyse nat”, “Vi kan ikke leve alene” og “Lysenætter”.

Kære afgangselever nu skal I videre ud i verden, men husk at komme forbi TSF og fortæl om jeres vej.

Tak for denne gang.