Kære forældre

Børne- og undervisningsministeren udsendte pr. 22. september et brev med anbefalinger vedr. aflysning af sociale arrangementer.
Vi udsender hermed brevet endnu en gang og understreger, at skolen ikke kan bakke op om sociale klassearrangementer jf. brevet, der kan læses eller genlæses her: Brev til forældre 22.09.20

Ministeriet har endvidere svaret følgende på spørgsmål vedr. leg i mindre grupper som eks. spise- og legegrupper:

Kan børn og unge se hinanden i mindre grupper?
Børn og unge kan lege og ses med deres venner. Børn og unge skal lige som voksne søge at begrænse den sociale omgang med andre, både når det gælder, hvor mange vi samles, hvor længe vi er sammen og hvor mange forskellige personer, vi mødes med. Der er ikke nogen konkret anbefaling om et bestemt antal personer, man kan se.

Skolen understreger, at det naturligvis er de enkelte forældre, der afgør, om deres barn skal deltage i legegrupper og lign.

Christian Damsgaard & Marianne Hejlesen