AKTIVITETER
Vi er i gang med at rydde op i 4H-hytten, så vi kan finde ud af hvilke ting, vi skal bygge og have klar til den nye bålhytte. I de næste par måneder vil vi gå i gang med at bygge højbede til det nye bålhytte-område. Vi fortsætter med at lave bål fast hver onsdag, hvor vi er ude længe og laver mad over bål. Vi har lavet suppe over bål et par gange og går nu i gang med at udvide repertoiret med pandekager og andre forskellige lækre bålopskrifter. Børnene er selv med til at forberede maden, og der er gang i både køkkenet, boldaktiviteterne og bålet om onsdagen i natur- & trivselstimerne.

TILTAG
Vi har købt en masse nyt legetøj til Spiloppen, LEGO i alle former, malebøger, nye spil og nye dyr osv. – både til leg inde i legerummet samt lidt nye udendørs ting.
Vores nye personale-tavle kommer i uge 13, og så kan personalebillederne endelig komme op.

FERIE
Påsken står for døren, og der er blevet sendt brev ud ang. tilmelding til pasning mandag-onsdag i ugen op mod påskeferien.
Når vi ikke har hørt fra jer ang. pasning, går vi ud fra, at jeres barn holder ferie. Det er vigtigt, at I får meldt tilbage, hvis jeres barn kommer i Spiloppen, da vi laver personale-vagtplanen ud fra det antal børn, der er tilmeldt.
Vi er i Spiloppen sammen med Børnehaven i påskedagene, da Børnehaven skal have bonet gulve. Der er kendt personale både fra Børnehave og Spilop de tre dage.

Lasse stopper den 14. marts, og vi ønsker Lasse al mulig held og lykke på vejen med tak for alt godt. Vi har planlagt en hyggelig dag for Lasse med lidt godt over bål.
Pr. 15. marts har vi ansat en nyuddannet pædagog, Rasmus Thestrup, som under studietiden har været i SFO-praktik og efterfølgende været SFO-vikar. Rasmus er 28 år og er pt. bosat i Hjørring. Rasmus har interesse i sport og udeliv, og vi glæder os til, at han starter i Spiloppen og Børnehaven.
Maja Jakobsen er et andet nyt ansigt, som I måske har mødt i Spiloppen eller Børnehaven, hvor hun springer til som vikar ved sygdom og kurser mv.
Tobias er fortsat en del timer i Spiloppen som vikar for bl.a. Birgitte.

Mange hilsner fra os alle i Spiloppen
Birgitte, Lasse, Helle, Tobias og Heidi