Så er det rigtig blevet forår – solen varmer, alting spirer og gror, og derfor vil I nok opleve, at vi kommer til at bruge meget mere tid til udendørs aktiviteter og leg.

Solen giver også kulør, så det er tid for solcreme igen. Vi tager gerne imod og opbevarer solcreme – og vi minder selvfølgelig børnene om at smøre sig ind.

Vi startede onsdag op på vores Mini-OL, og første gakkede disciplin var hovedbowling – se billeder på Facebook. Vi fik rørt lattermusklerne og alle børnene gik til opgaven med krum hals. Vi bruger de næste to onsdage til flere gakkede discipliner, og derefter kårer vi et vinderhold af vores Mini-OL. Vi har valgt at bruge vores natur og trivselstimer til Mini-OL, så alle kan være med, for vi ønsker på den måde at være med til at styrke fællesskabet på tværs af indskolingsklasserne.

I skulle alle gerne have modtaget tilmeldingssedlen til kolonien, og vi glæder os til at bruge et døgn sammen med spilopperne. Sidste år var der nogle forældre, som hjalp os med aftensmaden, og den succes vil vi meget gerne kunne gentage. Derfor vil vi være meget taknemmelige, hvis der er fire-fem forældre, der vil hjælpe os fra ca. kl. 16.30, og til aftensmaden er overstået.
Som optakt til vores koloni har vi bestemt, at vi tager på tur til Vildmosemuseet i Brønderslev. Det bliver onsdagene d. 24. og 31. maj. Vi kører fra skolen kl. 12.30 og er hjemme igen ved 16.00 tiden – I får nærmere besked om hvilken dag jeres barns klasse skal afsted.

Spæde sommerhilsner fra Helle, Birgitte, Lasse, Clemens, Marcello, Karina & Line